Warning: Creating default object from empty value in /var/www/h52a.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Tips og tricks - H52A

Gratis tips og tricks

H52a er mulighedernes verden, vi har eksisteret i en rum tid, og har derfor mange års erfaring, som du kan få del i og det behøver ikke koste noget. Her er et par eksempler på, hvad du kan få ganske gratis.

Kom med som gæst til et netværksmøde

Pt. er vi med i Nordsjælland Håndbolds Erhvervsnetværk, BNI, C4 netværket og KV – kvindelige virksomhedsejere. Det supplerer vi med gode kontakter i de fleste netværk i Nordsjælland og Storkøbenhavn, så skriv til Christina på cz@acton-cph.dk hvis du vil med som gæst.

Tjekliste – digital tilstedeværelse

Hand-out fra Kreativ Kaffe den 24. november 2017 om måling af digital tilstedeværelse. Hent tjeklisten her.

Kom til Kreativ Kaffe – kreative oplæg, netværk og videndeling

Det er næsten gratis (koster blot kr. 85,- pr. gang), og det er givetvis godt givet ud uanset om du er direktør, ejerleder, salgschef, marketingkoordinator eller et kreativt menneske – blot du interesserer dig for salg og markedsføring, og gerne vil videndele med andre engagerede mennesker. Læs mere om konceptet og se datoerne for kommende møder her >

Tjekliste til professionel markedsføring

Nogle kalder listen for ’de otte irriterende spørgsmål’. Det er nok rigtigt. Det er dog et rigtig godt sted at starte inden du investerer flere ressourcer i din markedsføring, så klik her og tag en tur i den berømte helikopter.

Gruppe på LinkedIn for salg- og marketingfolk

Du kan være med i vores gruppe på LinkedIn.

Tilmeld dig her

Test din hjemmeside

Hvis du vil findes online, er der mange ting, du kan gøre – det er en hel disciplin i sig selv. Et sted at starte kunne være at teste din nuværende hjemmeside, og det findes der forskellige gratis tools, der kan hjælpe dig med.

Med hjemmesiden www.browserstack.com er det muligt at få genereret screenshots af en given hjemmesides udseende på en lang række forskellige browsere.
Udover dette vil det samtidig være relevant at teste websites på andre enheder. Dette kan fx gøres på websitet www.mobiletest.me, der har 6 forskellige mobile devices der kan afprøves. Her vil det være nærliggende at teste på HTC, Samsung, iPhone og Nokia, da man så vil være dækket nogenlunde ind i forhold til producenterne på markedet.

Test din virksomhed på de sociale medier

Vil du vide, hvad der bliver skrevet om dig og din virksomhed på de sociale medier, så lav en søgning på overskrift.dk.

Test dit FB-annoncebillede

Facebook foretrækker annoncebilleder med lidt eller ingen tekst, så inden du booster dit opslag, kan du kontrollere om din billedtekst kan godkendes. Det gør du her >>

Nyt om salg og marketing, kreative løsninger, kundecases mv.

ActOn-CPH udsender indimellem nyhedsbreve med nyt fra salg- og marketingverdenen. Der er ingen fast frekvens; der udsendes kun nyhedsbrev, når vi har noget relevant at dele, så ingen fare for spam. Og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Du tilmelder dig her


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* skal udfyldes