Kreativ Kaffe – business briefing anno 2019

Kreativ Kaffe er et koncept, der har eksisteret siden 2014 med det formål at fremme videndeling for dem, der ønsker at arbejde professionelt med salg og markedsføring. I 2019 tager vi Kreativ Kaffe til et nyt niveau, når vi introducerer ”Kreativ Kaffe – business briefing”.

Formålet er stadig at fremme videndeling, og det nye er, at vi målretter indholdet til den nysgerrige leder. Har du således ansvar for virksomhedens salg, forretningsudvikling eller kommunikation, og for at skabe resultater i en evig foranderlig verden, vil du givetvis have gavn af at deltage i Kreativ Kaffe – business briefing.

Konceptet

Vi starter kl. 9 og slutter senest kl. 11. Formiddagen vil være en kombination af oplæg, gruppediskussioner og netværk. Vi sørger for kaffe og croissanter, så du skal blot møde op. Tilmelding er dog nødvendig, og det koster kr. 195,- (ex. moms) at deltage pr. gang. Der afholdes typisk 8-10 briefings om året.

Tilmelding

Du tilmelder dig via Billetto.dk og det koster kr. 100,- (ex. moms) pr. gang at deltage, som et bidrag til forplejning og administration.
Har du købt et årskort, reserverer du din plads ved at sende en mail til info@acton-cph.dk
KK-arskort
Kreativt Årskort  Her får du et årskort til alle 9 morgen-briefings i 2017 samt særpris til en evt. netværksdag. Pris kr. 895 ex. moms.

Et årskort er personligt og gælder for 1 person.

Køb dit kreative årskort her